Choď na obsah Choď na menu
 


Začiatok

20. 4. 2020

 

Na začiatok by som zhrnula sama seba. Som bežné dievča, ktoré má svoje sny. Vzhľadom na môj vek mám ešte veľa životného času na spoznávanie života a sama seba. Neber to tak, že nie som dospelá. Klama by som ak by som povedala, že nechcem byť zase to dieťa, ktoré nemá žiadne starosti. Ako malá som sa tešila na moje osemnáste narodeniny. Neskôr som pochopila, že sa to všetko zmenilo. Prišla väčšia zodpovednosť. Ale aj tak vo mne ostalo veľa povahy z puberty. Neprijala som fakt, že som plnoletá a mala by som premýšľať o mojej budúcnosti. O rodine. Nemala som toľko šťastia v láske ako niektorí. Prešla som si rôznymi vzťahmi. Teda len dvomi. Jeden bol počas mojej puberty okolo pätnásteho roku. Trval iba tri mesiace. Neskôr som si vyvinula vážnejší vzťah, ale asi len z mojej strany. Bola som dosť naivná a myslela si, že chlapi sa menia kvôli láske. Ale on bol dosť zamyslený sám nad sebou. Holdoval alkoholu, cigaretám. Peniaze míňal na rôzne nepotrebné sprostosti. Hlavne na alkohol. Určite ma aj podvádzal, ale na to som prišla neskôr. Ale ani tento trojročný vzťah nevydržal. No šťastie sa na mňa predsa len obrátilo. Teraz som šťastná s tým pravým.

Ale to som sa už moc rozpísala. Medzi moje koníčky patria hlavne zvieratá. Milujem jazdenie na koni. Milujem svojich psov. Áno, mám psov. Venujem sa ich tréningu. Dosť rada chodievam na turistiku. Zväčša chodievam každý víkend. Hlavne ak sa dá. Každý si potrebuje vyvetrať hlavu. Najlepšie je to v prírode kde nie je ani živej duše. Snažiť sa nahovoriť si opak je dosť smutné. Doma ma aj tak nič nedrží. Zatiaľ deti nemám. Nemám žiadne skúsenosti o rodine ako takej. Ale o bývaní s chlapom viem toho dosť.

Menší úryvok z môjho ja. Myslím, že vôbec nebol záživný ani zaujímavý.

PS: Vaše dotazy mi posielajte na mail cassandra.sunny463@gmail.com budem rada za každú tému o ktorej by ste sa chceli porozprávať.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.