Choď na obsah Choď na menu
 


Občas treba nechať prúdiť myšlienky

13. 12. 2020

Áno dlho som sa neozvala. Ale ako každý bežný človek pracujem. Nemám síce voľno ako niektorí jedinci. Pracujem denne a bývam dosť unavená. Vzhľadom na situáciu, ktorá v tomto svete dnes vládne sa to nedá ani inak riešiť. Každý potrebuje platiť svoje účty, každý máme výdavky.  A ja ako žena, ktorá býva sama a má troch psov a dva kone, plus platím účty, ktoré občas neviem odkiaľ sa berú. Výdavky sú neustálim kolobehom môjho života. A keďže chcem mať všetky problémy za sebou a posunúť sa vpred musím makať. Únava je mojím najlepším priateľom. 
Práve sedím na gauči s vyloženými nohami a snažím sa sformulovať aspoň pár múdrych viet, ktoré by Vám vyčarili úsmev na tvári. Samozrejme, že sa snažím zdieľať moje problémy s inými. Hlavne so ženami, aby každá vedela, že nie je jediná na svete. Všetky to máme ťažké. 
Ale konečne mám tento víkend voľno. Ale bohužiaľ v tomto roku posledné voľno. Od zajtra až do konca roka ma čaká práca, málo voľna. Myslím, že ani Vianoce nebudem tráviť. Žiadny stromček, žiadna návšteva. Jediná spoločnosť bude môj milovaný štvornohý priateľ. Budem sedieť na zadku a vnímať len rozprávky v televízii a moju posteľ. Tá mi chýba momentálne najviac. Poriadne som sa nevyspala ani nepamätám. Ale veď možno aj Vy dievčatá, ženy ma chápete. Možno sa medzi Vami nájde aspoň jedna, ktorá ma chápe. 
Tento rok sa nemusím zaoberať tým, čo budem variť. Čo budem piecť. Ale včera večer som sa postavila za linku v kuchyni a začala piecť. Môj drahý priateľ miluje cheesecake. Tak som sa dala na tú ľahkú cestu. Ale čoho by som sa nedočkala keď mi povedal, že by som sa mala o neho viacej starať. Dáva to logiku? Je v práci a keď mám konečne voľno tak je v práci. Chce odo mňa niečo čo je skoro nemožné kvôli našim prácam. Ale za to spolu trávime čas ako sa dá. Občas mám pocit akoby žiadal odo mňa veľa. Mal by si uvedomiť pokiaľ nebývame spolu nebudeme sa vídať. Je to hold ťažké. Snažím sa ako viem, no žiadne ocenenie za snahu. Neviem ako Vy ženy, ale ja by som rada počula jeho uznanie. 
Dnešný vyplod mojej fantázie je zmiešaný s mojim dnešným dňom. Boli sme na nákupoch v Bratislave. Deň sme si užili aj keď sme tam neboli sami. Zobrali sme aj moju maminu. Bol to úžasný výlet. Aj keď moja povaha je dosť prchká. 
 

Keď už sme pri týchto dňoch pred sviatkami. Dámy, žiaden strach neodhryznem z Vás. Napíšte mi do komentára čo pečiete. Inšpirujte ma nápadmi. Aké to máte doma Vy? 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.