Choď na obsah Choď na menu
 


Čo ťa priťahuje na chlapoch ?

11. 5. 2020

Úprimne sa musím zamyslieť nad touto otázkou. Čo ma priťahuje na chlapoch? Odpoveď bude dosť ťažká. Každá žena má vlastný vkus na opačné pohlavie. Ale dosť často sa stane, že jej partner nie je podľa predstáv, ktoré v sebe uchováva.

Najprv musíme pochopiť samú seba, aby sme určili definíciu pravdy a našej predstavivosti. Zväčša predstavivosť nebýva skutočnosťou, ktorá pre nás sklamaním. Nikdy nejde o to ako vyzerá chlap. Možno niektoré ženy berú ohľad aj na krásu muža. Podľa mňa je jeho prirodzená krása vo vnútri. Ale to by som teraz dosť klamala sama seba. Pretože sa mi dosť páči na chlapoch tetovanie. Strašne som chcela mať priateľa, ktorý má nejakú tú „kérku“. Až keď som sa do jedného zaľúbila pochopila som, že to nie je pre jeho výzor. Áno, mal moje vysnívané kresby na tele. Ale zaľúbila som sa do jeho povahy. Čiže, aby som sa dostala k tejto téme. Môj vysnívaný chlap musí mať rozum. (Pozmeňme trocha otázku. Aký je môj vysnívaný chlap.)

Nemusí byť z nejakej špičkovej univerzity, ale chcem aby racionálne uvažoval. Mal by byť hlavne presne ako ja len v opačnom pohlaví. Chápete čo myslím. Určite by nemal byť puntičkár. Keďže ja osobne nie som veľmi zohraná na časté upratovanie. Nevravím, že som lenivá, ale len nech to nie je príliš. Ale dá sa zvyknúť aj na taký spôsob žitia s partnerom, ktorý je takýto typ chlapa. Všetko je to o vzájomnej komunikácii.

Ďalší bod. Páčia sa mi chalani, ktorí majú vysoké sebavedomie. Samozrejme, pretože by som im ho  mohla zhadzovať nižšie. Občas mám aj ja veľké ego. Ale niekedy to netreba preháňať. Vlastná skúsenosť. Taktiež by mal byť vysoký a starší o pár rokov ako ja. Je to jedna z mojich zásad.

Na mojom partnerovi ma priťahuje jeho humor. Nie je taký klasický a otrepaný ako u iných. Dokáže si urobiť srandu z čohokoľvek. Dokonca aj sám zo seba. Priťahuje ma na ňom tá chuť argumentovať a provokovať zároveň. Vždy stojí za tým čo povie. Má dosť odlišné názory, ale aj tak si rozumieme.

Viem, píšem tu nezmysli, ktoré nemajú ani zmysel. Ale týmto chcem len povedať, že každá žena má svoj vkus. Ale zase niekedy sa zamiluje do úplne odlišnej povahy muža. To určite nie je žiadna chyba. Láska si nevyberá podľa toho čo sa ti páči. Niekedy si vyberieš zle, neskôr nájdeš to čo ti chýbalo. Dôležité je tvoje šťastie, ktoré je hlavné pre teba.

Aby som to vyjadrila na pravú mieru. Sama ani neviem čo by som v tomto článku mala riešiť. Moje predstavy sú odlišné, no stále sú reálne. Tak ako tie vaše, žienky. Ťažko sa mi píše o niečom, v čom nemám prehľad. Preto by bolo fajn, ak by ste sa podelili o Vaše predstavy.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.