Choď na obsah Choď na menu
 


Čo ťa dokáže odradiť na chlapovi

16. 12. 2020

Dnes som sa nechala inšpirovať ja jedným článkom. Preto ho výnimočne prikladám sem. Moja myseľ je dosť nerozvážna, aby sformulovala tak dokonalý text. 

 

Ľutovanie sa

Určite ste sa už aj vy stretli s typom muža, ktorý sa neustále na niečo sťažoval a ľutoval svoj aktuálny stav. Ufňukaných a melancholických chlapov sa naozaj nedá počúvať a signalizujú v nás slabých jedincov, ktorí sa nevedia vysporiadať so svojím životom. Samozrejme, aj my máme dni, keď je naša nálada na bode mrazu a najradšej by sme sa rozplakali. Muži so sklonom „ľutovania sa“ sú však naozaj zlá spoločnosť a my sa pri nich cítime naozaj nekomfortne. Zdravé sebavedomie a zvládanie životných situácií je oveľa viac sexi!

„Zavolám ti“

Slovné spojenie, ktoré sa zdá úplne nevinné a pritom dokáže spôsobiť tak veľa. Nie nepatríme k ženám, ktoré sa nevedia vysporiadať s odmietnutím či odhadnúť nefungujúcu chémiu na prvom rande. Načo však hovoríte niečo, čo v tej istej sekunde už nemyslíte vážne? Ženy by oveľa viac ocenili úprimnosť zo strany muža a nie lacnú formulku, ktorá prerastie v klamstvo. Skúste nabudúce s rukou na srdci povedať, že vaše rande bolo naozaj príjemné, ale necítite sa na to, aby ste nás zbytočne namotávali. Verte či nie, moderná žena príjme túto vetu oveľa férovejšie a vy si u nej získate sympatie za úprimnosť.

Otravovanie

Je ich naozaj veľa a majú toľko sebavedomia, že si neuvedomujú, ako veľmi sú dotieraví a otravní. Niektorí muži skrátka nevedia prirodzene odhadnúť situáciu a stiahnuť sa, kedy treba. Ak vám žena 10-krát neodpovie na správu, neznamená to, že je momentálne zaneprázdnená alebo niečo dôležité robí. Znamená to len to, že o vás nemá záujem a nechce, aby ste ju ďalej otravovali. Sebavedomie a neodbytnosť niektorých mužov by si zaslúžila samostatné ocenenie. Naozaj obdivuhodné!

Hra na nevedomosť

Určite ste sa v podobnej situácii ocitli aj vy. Najprv vás muž očarí svojím správaním, charizmou a záujmom o vás. Zoberie vás na dokonalé rande a všetko nasvedčuje tomu, že má o vás veľký záujem. Takto to pokračuje pár týždňov a vy si zvyknete na šťastný pocit v jeho prítomnosti. V istom momente sa však všetko zmení a vy ani neviete prečo, dotyčný hrá hru, že ste len kamaráti a nikdy ste spolu nič nemali. Tieto lacné hry o hrdosť nás už naozaj nebavia a tráviť čas s týmito typmi mužov je naozaj vyčerpávajúce.

Reči o ničom

Ženy sa rady rozprávajú o rôznych veciach, ktoré sa vás týkajú. Sme schopné počúvať o vašich koníčkoch, práci, kariérnych snoch či obľúbenom športe. Ak sa vaše témy točia len okolo sexu a futbale, začíname pochybovať o vašich konverzačných schopnostiach. Milujeme inteligentných chlapov, ktorí nás dokážu zaujať svojimi poznatkami zo sveta kultúry a zahraničnej politiky, nie chlapov, ktorí sa nevedia zapojiť do všeobecných tém.

Namýšľanie

Namyslení a príliš sebavedomí muži sú kategóriou, ktorá nás naozaj odpudzuje. Vyvyšovanie sa nad ženami len tým, koľko zarábate či aké máte auto svedčí len o vašej nevyzretej osobnosti. Inteligentný a dobre zarábajúci muž sa nepotrebuje chváliť svojím drahým autom či majetkom, ktorý vlastní. Ak si v kaviarni vyberiete kľúče vášho auta na stôl, najradšej by sme sa začali smiať. Tieto trápne hry sú veľmi predvídateľné a ženy si podľa nich vytvoria svoj názor na dotyčného alfa samca.  

 

Zdroj: Feminity

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.